Petra Kosović Sušec

Rođena 14.11.1975. Velik dio života provodi u svijetu sporta i fitnessa. Između ostaloga, dugi niz godina profesionalno se bavila plivanjem i sinkroniziranim plivanjem.

 

Pilatesom se počinje baviti u rodnom Zagrebu. Nakon godinu dana treniranja i uspješnog vođenja Pilates vježbi I i II stupnja, odlučuje unaprijediti znanje odlaskom na edukaciju u SAD. U srpnju 2006. počinje sa službenom edukacijom i ulazi u 'Core Dynamics' program za edukaciju instruktora Pilatesa u Pilates Miami Studiju i to pod mentorstvom gosp. Kevina A. Bowena, osnivača i tadašnjeg predsjednika udruge Pilates Method Alliance.

 

U Pilates Miami Studiu provodi intenzivnu godinu u treniranju, prakticiranju podučavanja i upotpunjuje sva četiri stupnja edukacije kompletnog repertoara Pilates vježbi na podu i na svim spravama za Pilates, uključujući reformer, wunda stolicu, cadillac, ledder barrel, spine corrector, ped-o-pull i sve ostale sprave.

 

U ožujku 2008. uspješno polaže završni stručni ispit te se vraća u Zagreb kao najkvalificiranija instruktorica u Hrvatskoj u području čiste i izvorne metode Pilates tehnike.

 

Kao pasionirana i vjerna sljedbenica Pilatesove tehnike, uspješno primjenjuje njegovu metodu i širi svoje znanje i iskustvo stečeno u SAD-u. Otvara vlastiti studio u kojem, osim rada s klijentima, priprema tečajeve edukacije u suradnji sa školom za edukaciju instruktora PEG (Pilates Education Group) pod vodstvom gospodina Kevina A. Bowena.

 

Kontaktirajte nas

 

Gdje smo?

  • PILATES ART STUDIO
  • Adresa: Pavla Hatza 19, Centar, Zagreb

Kliknite na sliku ukoliko želite vidjeti kartu u većem obliku!

Povratak na naslovnicu

Gdje se nalazimo?

  • PILATES ART STUDIO
  • Adresa: Pavla Hatza 19, Centar, Zagreb
  • prikaz na karti

Kontakt

NOVO U PILATES ART STUDIJU!

  • KRUŽNI TRENINZI NA SPRAVAMA !!! Unutar 60.minutnog izuzetno DINAMIČNOG TRENINGA klijenti prolaze kroz raznolikost vježbi na reformeru, kadilaku i pilates chair-u.Ovaj trening pojačanog intenziteta izvrstan je za brzo postizanje rezultata u sagorijevanju kalorija i poboljšanju opće tjelesne kondicije.

Pilates teacher training!

U suradnji sa PEG (Pilates Education Group) Pilates Art Studio organizira edukaciju instruktora pod vodstvom osnivača Pilates Method Alliancea - Kevina A. Bowena...

saznaj više

Pilates Art Studio - Sva prava pridržana I Developement POSLuH