Općenito o edukaciji

Kevin A. Bowen – osnivač i bivši predsjednik Pilates Method Alliancea te vlasnik i voditelj Pilates Miami studija na Floridi. Godine 1998. počeo je suradnju s Michelle Larson i njezinom školom za edukaciju instruktora Pilates tehnike 'Core Dynamics' te pokrenuo program edukacije i seminara baziranih na izvornoj metodi gospodina Pilatesa.

Core Dynamics edukacijski program za instruktore baziran je na izvornom radu gospodina Pilatesa te dodacima Eve Gentry i Michelle Larsson. Eve Gentry pripadnica je prve generacije učitelja koji su tehniku učili od samog Pilatesa. U njegovom studiju u NY radila je kao njegov suradnik i učitelj od 1942. do 1968.

Core Dynamics je tijekom zime 2007. smanjio opseg djelatnosti edukacije sa državne razine na rad isključivo u Santa Feu, Kalifornija. Zbog te promjene Kevin A. Bowen i njegova suradnica te učenica Core Dynamicsa Anna Alvarez osnovali su PEG - PILATES EDUCATION GROUP kako bi zadržali jednaku kvalitetu edukacije instruktora temeljenu na postavkama Core Dynamicsa.

Cilj PEG-a je da bude vodeća škola profesionalnog razvoja učitelja tehnike i da omogući sveobuhvatnu i kvalitetnu edukaciju te inovativne i dopunske modele nastavka edukacije za profesionalce u svijetu Pilatesa i Fitnessa.


Također posjetite web stranice Pilates Miami

Povratak na naslovnicu

Pilates Art Studio - Sva prava pridržana I Developement POSLuH