Program - Općenito

Pilates znatno mijenja način na koji koristite, osjećate i gledate svoje tijelo!

Pilates tehnika poboljšava fizičku spremnost, ispravlja nepravilno držanje tijela, pomaže u otklanjaju bolova u leđima te pospješuje fleksibilnost pokreta zbog kojih mišići dobivaju lijepi izduženi oblik, a duh se oslobođa stresa.


Joseph Pilates - čovjek koji stoji iza Metode THE MAN BEHIND THE METHOD

J. Pilates izgradio je jedinstveni sistem tjelovježbi tijekom mnogih godina rada kao bolničar s ratnim ranjenicima u dvadesetim godinama 20. stoljeća te kasnije u New Yorku, gdje je radio na rehabilitaciji ozlijeđenih boksača, plesača, gimnastičara… Metodu, koja je postala bitan dio treninga i rehabilitacije mnogih profesionalnih plesača nazvao je ‘CONTROLOGY’.

Njegovi brojni klijenti postali su njegovi sljedbenici i učenici, koji su posvetili život širenju i prenošenju znanja Pilatesove tehnike. Zahvaljujući tim sljedbenicima i izvornim učenicima, Metoda je postala globalni fenomen prepoznatljiv kao ‘Pilates’!


Pilates Art Studio Program

Pilates Art Studio nudi dva odvojena sistema vježbanja:

PILATES NA PROSTIRCI I PILATES NA SPRAVAMA koji su bazirani na INDIVIDUALNOM PRISTUPU svakom pojedinačnom klijentu

PILATES NA PROSTIRCI: klasične vježbe Pilatesa na podu u grupi od maksimalno 6 vježbača

Vježbe su individualno prilagodljive i izvode se u sekvencama unutar 55-60 minuta. Vježbe na prostirci upotpunjene su dodatnom opremom kao što su Pilates Ring (krug) , male Pilates loptice, gumene trake i rolleri.

PILATES NA SPRAVAMA : sve vježbe koje se izvode na podu imaju svoju modifikaciju na spravama koje je kreirao J. Pilates. Grupe se sastoje maksimalno od 3 osobe!

PILATES ART STUDIO svojim klijentima nudi PEAK PILATES DELUXE SYSTEM - komplet opreme koja se sastoji od REFORMERA, REFORMER/TOWER kombinacije (CADILLAC) i MVE FITNESS STOLICE.

Povratak na naslovnicu

Pilates Art Studio - Sva prava pridržana I Developement POSLuH