Programi

Programi


Pilates Art Studio

Koncept rada PilatesArt Studija temelji se na izvornim tehnikama gospodina Pilatesa te isključivo individualnom pristupu voditeljice i certificirane instruktorice Petre Kosović svakom klijentu pojedinačno, stavljajući na prvo mjesto mogućnosti, želje i komfor pojedinca.

Program Studija koncipiran je u malim grupama od 3- 6 polaznika, prilagodljiv je svakoj životnoj dobi, spolu i razini tjelesne pripremljenost te nudi mogućnosti odabira načina vježbanja – kako na prostirkama, tako i na vrhunskim spravama. Pilates art studio nudi dva odvojena načina vježbanja: pilates na prostirci i pilates na spravama. Oba načina su bazirani na individualnom pristupu svakom pojedinačnom klijentu.

Pilates Art Studio u Hatzovoj 19, vrhunski je opremljen Pilates studio i specijaliziran je isključivo za vježbanje Pilatesa u malim grupama uz strogo individualan pristup profesionalnog tima vrhunskih certificiranih trenera!

 

 

PILATES NA PROSTIRCI

klasične vježbe Pilatesa na podu u grupi od maksimalno 6 vježbača.

Vježbe su individualno prilagodljive i izvode se u sekvencama unutar 55-60 minuta. Vježbe na prostirci upotpunjene su dodatnom opremom kao što su Pilates Ring (krug) , male Pilates loptice, gumene trake i rolleri.

PILATES NA SPRAVAMA

sve vježbe koje se izvode na podu imaju svoju modifikaciju na spravama koje je kreirao J. Pilates. Grupe se sastoje maksimalno od 3 osobe!

REFORMER:  najpopularniji je dio opreme za Pilates i omogućuje širok spektar vježbi za jačanje i istezanje. Klizna podloga pomiče se upotrebom pričvršćenih opruga i užadi.

REFORMER/CADILLAC: okomiti okviri na reformeru na koje su pričvršćene razne šipke, trake i opruge kako bi se osigurala optimalna razina otpora. Na Cadillacu se mogu izvoditi razne vježbe, od nježnih trbušnjaka uz pomoć opruga do naprednih pokreta u većem rasponu opterećenja. Nudi vježbe za pojedince svih dobnih skupina i kondicije.

MVE FITNESS STOLICA: Korištenjem pedale pričvršćene na opruge, vježbe na stolici poboljšavaju ravnotežu, stabilnost i kontrolu tijela.

KRUŽNI TRENINZI NA PROSTIRCI I SPRAVAMA Unutar 60 minutnog izuzetno dinamičnog treninga klijenti prolaze kroz raznolikost vježbi na prostirci i spravama. Ovaj trening pojačanog intenziteta izvrstan je za brzo postizanje rezultata u sagorijevanju kalorija i poboljšanju opće tjelesne kondicije.